ضرورت برخورد با لابی های واردات برنج-راهبرد معاصر

ضرورت برخورد با لابی های واردات برنج

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از اقدام‌های اولیه وجدی این کمیسیون برای ورود به موضوع تحقیق و تفحص واردات بی رویه برنج وبرخورد جدی با لابی‌های واردات این محصول به کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر جلال محمودزاده در حاشیه بازدید از مرکز بین المللی تجارت وپایانه صادرات برنج ایران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اقدام کمیسیون کشاورزی در زمینه برخورد شدید با عوامل واردات برنج ونیز تحقیق وتفحص بسیار جدی است و ریشه‌ای به این موضوع رسیدگی خواهد کرد.

 

وی افزود: درآمار موجود سال‌های اخیر، کمیسیون کشاورزی مجلس فقط در بررسی واردات برنج در سال ۹۵ که نیاز کشور متناسب با سرانه مصرفی حداقل به ۲۰۰ هزارتن واردات نیاز داشت، درحالی که حدود ۳ میلیون تن برنج وارد کشور شد.

 

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد، این درحالی بود که همزمان نامه ممنوعیت وارد برنج در زمان عرضه برنج تولید داخل از استان‌های شمالی کشور وجود داشت و بازار کشور از برنج وارد شده خارجی پر شده بود.

 

محمودزاده اضافه کرد، این مسئله را با همکاری اعضای کمیسیون کشاورزی وقطعا همراهی دیگر نمایندگان مجلس با عوامل لابی‌های پشت پرده واردات برنج را شناسایی وبرخورد خواهیم کرد.

 

صادرات برنج به کشورهای هدف

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت وامکان تولید برنج درکشور، باید از کشاورزان کشور درتولید داخلی حمایت همه جانبه کنیم، رهبرمعظم انقلاب هم درچند سال اخیر تاکید وسفارش جدی برا حمایت از تولید داخل در موضوع اقتصاد مقاومتی و حمایت از صادرات دارند.

 

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی دربخش دیگری با تاکید براینکه صادرات محصولات کشاورزی از جمله صادرات برنج ایرانی به کشورهای هدف صادراتی باید تقویت وافزایش یابد، گفت: در کمیسیون کشاورزی برای این منظور جلسات زیادی برگزار و زیرساخت‌هایی هم در کشور ازجمله مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در شهرستان آمل آماده شده است.

 

محمودزاده دربخش دیگری با بیان اینکه البته مشکلات بحث کیفیت وبسته بندی محصولات کشاورزی درکشور باید به صورت ویژه مورد توجه واز خام فروشی آن به کشورهای دیگر جلوگیری شود، گفت، صادرات مقطعی نیست بلکه دائمی است وبا اعمال تعرفه بیشتر به محصولات وارداتی، از تولیدکننده داخلی حمایت و درآمد حاصل از آن را درکشور حفظ کرد.

 

مهر

ارسال نظر